VINCLES

Amb l’acabament d’un any i inici d’un de nou és habitual fer balanç de l’any que hem deixat enrere i meditar sobre el què hem de millorar, mantenir i plantejar-nos nous objectius per aconseguir. Fa dies que estic fent aquesta reflexió i moltes de les coses que em passen pel cap tenen un denominador comú: els vincles.

El diccionari de la Gran Enciclopèdia Catalana defineix el vincle com aquell lligam moral, unió, relació, sovint subjecció, que hi ha entre dues persones. Aquesta definició àmplia és ja una mostra de la complexitat de descriure el vincle, ja que es pot produir en qualsevol àmbit (familiar, d’amistat, laboral, etc..) o amb qualsevol persona (amb familiars propers o no tant, amb amics que veus sovint o només de tant en tant, amb qui tens moltes similituds o quasi cap o amb persones quasi desconegudes però amb qui coincideixes per un interès comú), i és que no hi ha unes regles a seguir que ens garanteixin la consecució del vincle, i sovint aquest vincle arriba i se’n va de manera inesperada, sense avís.

Jo em veig incapaç de definir el vincle, però si que sé que quan sorgeix aquest vincle es produeix una unió molt especial i màgica, un feeling intens que treu el millor de nosaltres i dels demés, així que el propòsit d’aquest any és cuidar molt els vincles que tinc, per mantenir-los, intentar recuperar els que perillen i fer el que estigui a la meva mà perquè els que no han arribat encara, sorgeixin.

P11100423EDIT

Els meus millors desitjos per tots aquest nou any 2015.

Anuncis

4 thoughts on “VINCLES

  1. Molt bons proposits! Em consta que dones molt i cuides molt als qui t’envolten. Ets la ma amiga que doña suport en qualsevol circumstància. Un petó

    Enviado desde mi iPhone

    > El 11/01/2015, a las 23:43, unidori escribió: > > >

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s